Partnere
Tætte partnerskaber

Soundvenue INPUT kunne ikke eksistere uden det nære samarbejde med vores håndplukkede partnere. Har du en god idé til et nyt partnerskab, er du velkommen til at skrive til input@soundvenue.com.

ROYAL ØKOLOGISK

Royal Økologisk er en undergæret all malt pilsner brygget med økologiske råvarer og har en anelse mørkere farve og lidt større mundfylde end en traditionel pilsner. Smagen er behagelig og humlefrisk og byder på en gennemført pilsneroplevelse.

Royalbeer.dk

NOHRLUND – ØKOLOGISKE COCKTAILS

I hjertet af hver en Nohrlund-cocktail finder du helt originale opskrifter inspireret af det nordiske køkken. Original Nohrlund er skabt ud fra den fineste cocktailetikette, hvor naturlige ingredienser og deres smage altid danner fundamentet frem for syntetiske substitutter.

Norhlund.dk

SOUNDBOKS

Det er SOUNDBOKS’ mission at skabe et fællesskab, der sprænger rammerne for, hvad der kan ske, når fantastiske mennesker og god musik mødes. Det startede med tre danske gymnasievenner, der ville bygge en højtaler, som kunne holde til selv de vildeste fester. I dag er der over 150.000 SOUNDBOKS-højtalere over hele verden.

Soundboks.com

FAXE KONDI BOOSTER

Skabt i Danmark, tappet i Danmark. Skabt af natten, til natten.
Skabt til den vildeste fest. Skabt til de dybeste rytmer.
Skabt til uendelige nætter.
Booster Sort Energi er alt det, du drømmer om kl. 02.00 om natten.

Royalunibrew.dk/faxekondibooster

PIFT

PIFT er en ny forfriskende lys hvedeøl med et frugtigt strejf, lanceret i første omgang med pift af citrus og mango. PIFT er en  ny spiller på ølmarkedet og et oplagt alternativ til tunge craft beers og søde alkoholdrikke – perfekt til solskinsdage og byens oplevelser. PIFT støtter aktivt op om den street art, der sætter kulør på bybilledet, herunder også  et kulørt indslag til Soundvenue INPUT.
Piftbeer.dk